Nyt fra AIK Padel

Kære alle jer, der bruger AIK Padel

Foråret er gået, og i AIK Padel glæder vi os over opbakningen i de første måneder. Her er lige et par overskrifter inden sommerferien.

Materiel

Der er stor slid på vores bat. Det skyldes både, at mange bruger banerne fornuftigt og lovligt. Desværre er der også nogle, som ikke betaler og ikke er så gode ved udstyret.

I fredags blev der lagt 8 nye bat i kasserne, brug dem med fornuft og husk at rydde op ved at lægge dem i kassen efter brug. 

Adgang og lys

Flere efterlader sidedørene åbne efter endt brug. Dette er ikke okay, da det medfører, at andre går ind og spiller gratis med dertilhørende slid på udstyr og baner. Sidedørene skal låses efter endt brug, så vi kommer noget af dette til livs.

Vores skumringsrelæ har drillet en smule, så til en start er det deaktiveret. Der er derfor altid lys på banerne, når de er booket. Så ingen lys = ingen booking. 

Vi vil desuden gerne opfordre til, at man kun spiller den tid, man har booket, uagtet at der er ledigt bagefter. Vi kører ikke med spil 2 timer – betal for 1 time.

Hvem vil hjælpe til?

Vi er nogle stykker, som har fået etableret banerne under AIK Fitness. Vi kunne i den grad godt bruge frivillige til at drive diverse ting. Dette kunne være til dialog med sponsorer – hvis man kender nogen, er de velkommne til at kontakte os. Det kunne også være at oprette og styre en Facebookgruppe, hvor man søger spillere, lave turneringer eller blive uddannet instruktør, så vi kan tilbyde undervisning mv. Ingen hjælp er for lille, så alle er velkommen. 

Skulle du gå med en lyst til at hjælpe til, så AIK Padel kan blive endnu bedre, eller har en idé eller ting du kan byde ind med – så tøv endelig ikke.

God sommer fra AIK Padel